Wat


Wie
Waar

MOZAIEK landschap & leefomgeving ontwerpt buitenruimtes op verschillende schaalniveau’s en binnen de volle breedte van het vakgebied. Hierbij kan gedacht worden aan:

 

 

* Meer informatie over de onderste drie specialismen is te vinden op aparte websites. Deze zijn te bezoeken via de links onder deze tekst.

 

MOZAIEK werkt voor provincies, gemeenten, ontwikkelaars, semi-overheden (zoals scholen en zorginstellingen), aannemers en particuliere opdrachtgevers.

 

De kracht van MOZAIEK ligt in het ontwerpen van buitenruimtes met een hoog maakbaarheidsgehalte en een grote gebruikswaarde. In ieder ontwerp wordt gezocht naar een gezonde balans tussen creativiteit en praktische bruikbaarheid. Naast maakbaarheid is beheerbaarheid een belangrijke component in de ontwerpen van MOZAIEK. Een ontwerp dat goed is afgestemd op de beschikbare beheerbugetten vinden we uitermate belangrijk!

 

De focus ligt bij MOZAIEK op het creatieve ontwerp. Voor verregaande (civiel)technische uitwerking van de ontwerpen en het opstellen van bestekken werkt MOZAIEK samen met een vaste club van civieltechneuten en kostendeskundigen. Bij ontwerpopgaven op een abstracter schaalniveau, werkt MOZAIEK regelmatig samen met stedenbouwkundigen en collega landschapsarchitecten.